Treningsblogger

Trening og det å holde seg i form er viktig for veldig mange, og blant alle bloggene som finnes på markedet finner man mange blogger som har fokus på nettopp trening. Bloggen Tracy Anderson er en blogg som blir skrevet av Tracy Anderson selv. Hun har i sin blogg fokus på å få frem ulike innlegg som handler om trening i en eller annen form.

Det kan være treningsøvelser eller så kan det være tips til utstyr man kan ha bruk for. En annen treningsblogg er bloggen som heter Vibeke Klementsen. Vibeke Klementsen er kjent for mye annet enn trening, men gjennom bloggen viser hun et av sine mange lidenskaper, nemlig yoga, trening og kosthold. På bloggen finner man mange flotte innlegg som kan gi inspirasjon til at man selv begynner å trene.

Det er mange ulike tips og triks som man kan ta med seg videre. Treningsbloggen Life of a Fighter blir skrevet av Anna Tatjana Lie, som blant annet driver med kickboksing. Gjennom bloggen deler hun ulike deler av sin hverdag, både når det gjelder treningen hun driver med, men også kostholdet og maten hun får i seg i løpet av en dag.