Trening med store bryster

De fleste kvinner med story bryster får vondt bare ved tanken av en lang joggetur i skogen. Noen ganger kan enkle ting vi blir født med være et stort hinder i hverdagen, og et problem vi konstant må navigere oss gjennom.

Selv om flere kvinner opererer seg til større bryster, er det også mange som skulle ønske å redusere størrelsen på det de ble født med. Det finnes heldigvis mange hjelpemidler for å gjøre treningen lettere, selv for de som opplever ubehag i rygg og bryst på grunn av større bryst.

En nødvendig brystreduksjon?

Det er kanskje ikke det beste tipset å starte med, men mange kvinner har en brystreduksjon som eneste gode alternativ. En brystreduksjon har hjulpet mange som står i en situasjon hvor trening og en aktiv hverdag ikke er hverken lett, eller mulig.

Trening som ikke forstyrrer

Sporter med høy intensivitet som jogging, dansing og gruppetimer kan ofte slite på ryggen. Treningsøkter med mindre bevegelser kan hjelpe ved å holde brystkassen stabil, og ryggen avlastet. Sykling, Pilates og trening med kropp- og frivekter, er gode alternativer for de som fortsatt ønsker en intensiv økt på treningssenteret – uten å komme hjem med en vond rygg.

De riktige treningsklærne

Vi trenger kanskje ikke å skrive de riktige treningsklærne, men burde heller skrive den riktige sportsbh-en. En god bh under trening vil hjelpe med å holde ting stabile og vil ikke slite på ryggen din. Samtidig som en slapp bh ikke vil hjelpe mye, kan også en for stram bh skape trøbbel. En bh med myke sømmer, stor overflate over ryggen og lite fleksibilitet, kan gjøre underverker under en treningsøkt. Et tips er å prøve ut sportsbher med feste som glidelås eller hekter foran på brystkassen.