Skjønnhetssider

Det er en tydelig interesse for skjønnhet i disse dager og det er helt tydelig at dette også har kommet frem på nett. Det er uttallig mange nettsider som har fokus på nettopp skjønnhet, enten om det er nettbutikker som selger skjønnhetsprodukter, bloggere som skriver om skjønnhetsprodukter eller blader som har ekstra mye fokus på skjønnhet.

Det er mange tips og triks å plukke opp gjennom disse sidene, i tillegg til at man så klart finner mange gode produkter man kan kjøpe. Swiss Clinic er en side som fokuserer mye på skjønnhet. Hos Swiss Clinic finner man blant annet salg av ulike skjønnhetsprodukter, i tillegg til at man finner flere artikler som man kan lese som handler om ulike ting innen skjønnhet. Blant artiklene finner man også tips og triks for ulike ting innen skjønnhet.

En annen nettside som fokuserer på skjønnhet er nettsiden til bladet Stella Stella er i utgangspunktet et blad, men har også da utviklet sin egen nettside som trolig brukes mye av leserne. På nettsiden finner man en helt egen kategori for skjønnhet og der finner man en mengde ulike artikler som man kan lese. Det er flere underkategorier på skjønnhetsdelen, slik at man kan finne artikler som for eksempel er mer spesifisert på hår, hud eller sminke.

Stella tilbyr også flere anmeldelser av ulike produkter innen skjønnhet, hvor de selv prøver ut ulike produkter for så å skrive om det. Slik vet leserne hva de syntes om produktet. Hvis man er interessert i tips og veiledning innen skjønnhet finnes det også videoer på nettsiden til Stella. Videoene er da laget for at leserne skal kunne se på dem og lære ulike ting innen skjønnhet, slik som rensing av ansikt og ulike tips innen sminking.