Skjønnhetsblogger

Skjønnhetsblogger kan være skrevet av enkeltpersoner eller av selskaper som selger skjønnhetsprodukter. Bloggen til Agnes Lovise Haugen handler om sminke og skjønnhet generelt. Hilde Christina.com er en av Norges største skjønnhetsblogger, og den har mange lesere. Skjønnhetsbloggen handler naturlig nok om alt som har med skjønnhet og skjønnhetspleie å gjøre.

Beautyfuzz er en blogg som handler om det meste innen skjønnhet og egenpleie. Her kan man få gode tips og råd til å gjøre de rette valgene inne produkter. Man kan også bestille fra bloggens nettbutikk. Butikk-kjeden Vita har også sin egen skjønnhetsblogg som er full av gode råd.

Det er også mange som leser utenlandske skjønnhetsblogger. Into the Gloss er en av de beste engelskspråklige skjønnhetsbloggene. Bloggen Beautybanter.com er også en bra utenlandsk blogg om å ta vare på seg selv. BeautyCounter er en blogg fra kvinnemagasinet Style. Her finner man nyheter og spennende tips. Youblush er en dansk skjønnhetsblogg som også har mange norske lesere.