Politikkblogger

Politikk er noe som veldig mange er lidenskapelig opptatt av og mange velger å få frem sine meninger om politikk ved å skrive en blogg.

Det finnes mange politikkblogger å lese og det er alltid morsomt å lese andres meninger om ting. Paul Krugman, som er en skriver for The New York Times, står bak sin egen blogg og han fokuserer blant annet mye på politikk i sin blogg. Han skriver veldig mange spennende innlegg, hvor han får frem sine egne meninger om ulike ting som skjer i den politiske verdenen. På nettsiden som heter Vox Publica finner man en egen kategori som heter blogger.

Nettsiden er veldig fokusert på demokrati og ytringsfrihet og under bloggkategorien kan man lese veldig mange spennende blogginnlegg som handler om nettopp det. Bloggen på Vox Publica har fokuspunkt på politisk kommunikasjon. VamPus Verden er en blogg som blir skrevet av Heidi Lunde. Heidi Lunde har på bloggen selv beskrevet seg som en feminist, en aktivist og en Høyre-dame. Gjennom bloggen så får Heidi frem sine mange meninger om ulike ting innen den politiske verdenen. Hun har mange kategorier på bloggen, og det er mye interessant lesing for de som har interesse for politikk.