Pokerstjerner går for andre sporter

Poker er en spennende sport, med mange turneringer og muligheter til å spille både i person og på nett. Pokerspillerne er gjerne ganske så konkurransedrevne. Dette gjør at når de er på live-turneringene, så er det gjerne et element av konkurranse også i tiden mellom dystene på pokerbordet.

Det er nemlig populært med såkalte side-veddemål, gjerne på sportslige aktiviteter. Dette kan være i form av at spillerne selv utfordrer hverandre til en sport de bedriver, for så å satse visse summer på resultatene, og kanskje der hver person som scorer eller har best resultat i for eksempel golf, vinner en sum fra de andre spillerne.

Noen pro-spillere som liker å gjøre dette er Patrik Antonius og Daniel Negreanu. Under disse spillene kan de for eksempel satse en viss sum på den som får lavest score i golf, samt at visse andre resultater også gir en satt sum, slik at den totale potten kan bli ganske så høy. Dette kan gi god uttelling for spillerne, men gir også avkobling fra de intense kampene på pokerbordet. Når Negreanu spilte mot Antonius var den totale innsatsen rett og slett mellom $ 20000 til $ 40000 per hull og for andre spesifikke kriterier. Dette øker spenningen relatert til spillet og til mulighetene som eksisterer der.

Litt ekstra krydder gjør jo livet mye mer spennende, og det hjelper jo godt på å få prøve seg med konkurranseinstinktet sitt på en litt annen arena enn den vanlige. Gevinstene er verdt spillet, og om man intet satser så vinner man heller ikke noe. Mange av spillerne er da også PokerStarsspillere, og får også litt ekstra krydder i livet ved å spille på poker og forbedre seg i spillet, og kanskje vil de etter hvert også bli gode nok til å gjøre noen slike side-veddemål i klassen med Antonius og Negreanu.