Musikkblogger

Blogging er noe som har blitt utrolig populært og det som kjennetegner en blogg er gjerne hvilket tema den har. En musikkblogg vil være en blogg som har fokuset på musikk i en eller annen form. Det kan være at det blir skrevet om en spesiell sjanger, eller at det blir skrevet ulike anmeldelser til de nyeste utgivelsene.

Blant blogger med musikk som tema finner man for eksempel Rockblogg. På bloggen Rockblogg er det tydelig fokus på musikk innenfor sjangere rock. Man kan lese ulike innlegg om ting som skjer innen rockmusikkens verden, eller så kan man se på anbefalingene på de nyeste platene innen rockmusikk. NorskMusikk er en annen blogg som har musikk som tema. Som navnet på bloggen tilsier så er det norsk musikk som er fokuset.

På bloggen kan man lese ulike anmeldelser, i tillegg til å se musikkvideoer og lese om ulike konserter. Det blir også lagt ut intervjuer. Dust of Daylight er en musikkblogg som virkelig gir leserne mye informasjon. På bloggen kan man få en oversikt over kommende konserter, i tillegg til at man kan kose seg med å høre en podkast som har blitt publisert.