Moteblogger

De fleste motebloggene i Norge skrives av unge jenter i tenårene eller i tjueårene. Disse bloggene kalles ofte rosablogger, og det finnes mange av dem. Noen fokuserer på bestemte tema, mens andre blogger om mote generelt.

De mest populære rosabloggerne tjener gode penger. Selvsagt finnes det også menn som blogger om mote, men de er fortsatt i mindretall. Ulrikke Lund har lenge vært en av Norges mest populære motebloggere. Elenita er en norsk blogger, selv om hun skriver på engelsk i bloggen.

Moteblogger for voksne har også økt i antall. Noen av disse bloggerne startet som rosabloggere, og har etter hvert begynt å skrive om mer voksne motetrender. Andre blogger er skrevet av journalister i motemagasiner og på motesider. Bloggen Hippie Hippie Milkshake er skrevet av sjefsredaktøren i magasinet TOPP. Bloggen Made in Norway Now er en litt annerledes moteblogg fra Husfliden.

Utenlandske moteblogger er også populært blant folk som vil holde seg oppdatert om motebildet i andre land. Blant de beste er Stylebubble , The Cut og On the Runway. Det har også dukket opp blogger som protesterer mot de klassiske motebloggene.