Livssynsblogger

Blogger kan brukes til så mangt, og det er mange bloggere som har fokus på livssyn i sin blogg. Livssyn kan beskrives som det et menneske tror og mener om hvordan et menneskeliv er og hva det bør være. Det er mildt sagt mange meninger om dette og noen av det kommer da frem gjennom blogger.

Christian Paaske er en mann som skriver sin egen blogg og som blant annet får frem sine meninger innen livssyn. Han viser gjennom bloggen at han er veldig opptatt av selvutvikling og spiritualitet og har også vært innom tema astrologi. Bloggen hans inneholder veldig mange spennende innlegg.

Bloggen Eg Bare Lure er en blogg som blir skrevet av en 48 år gammel mann. I bloggen får han frem sine meninger om mange ulike ting som pågår i verden, og blant annet også livssynet han har. Han har mange kategorier på bloggen og det er mange innlegg å lese. Bloggen til Daniel Heimstad er en blogg som går under kategorien livssyn. Daniel får frem mange deler av hans egen hverdag via bloggen, hvor han blant annet forteller at han er aktiv kristen, og at han har et behov for å dele troen sin.