I 2017 byr på herremoten på individualitet og 90-tallet

2017 står i individualistenes tegn, også når det er snakk om mote. Dette er året der mannen har lov til alt, i alle fall når det kommer til bekledning. Gatemoten preges i stor grad av variasjon. Hipster, sporty, casual, rocka og klassisk. I år er alt er lov. Det viktigste er at du skiller deg ut, og at du har en tydelig stil. 2017 er definitivt ikke året der noen skal forsvinne i mengden.

Det har lenge vært 70- og 80-tallet som har preget retrotrenden, men i år er 90-tallet tilbake for fullt. Kaps, treningsdress, joggesko, pilotbriller, Adidas, Dr. Martins og Calvin Klein. Her er det bare å ta for seg alt 90-tallet hadde å by på.

Veloverveide fargekombinasjoner, enten de er enkle eller vågale, gjør at du blir lagt merke til. Gult har for alvor kommet tilbake i motebildet i 2017, og alle de store motehusene har presentert kolleksjoner der gule plagg står sentralt. T-skjortene fra Ralph Lauren er å betegne som en moderne klassiker, og i år kommer de i en aldeles nydelig gulfarge. Og de gule skoene fra Jil Sander kan få hvem som helst i godt humør. Alle som liker den litt mer rocka stilen kan glede seg over at punken er tilbake. De korte, trange shortsene, de store pelsjakkene, t-skjortene med trykk og ikke minst er netting fortsatt lov.

For alle som fortsatt holder en knapp på den litt mer sporty stilen er 2017 året der vi ser mot det våte element. Den maritime trenden er kommet for fullt. Seilersko og seilerjakker er i vinden som aldri før, og en sporty ryggsekk er et av årets «må ha».

Men det aller viktigste i 2017 er selvfølgelig å ha det gøy og følge sin egen stil.