Hvordan starte din egen blogg

Det finnes et utrolig mangfold i blogger, med alt fra mote og skjønnhet til politikk eller poker. En blogg kan være om hva som helst, og det er bare fantasien som setter grenser. Blogger er også tilgjengelig for alle, noe som betyr at du enkelt kan lage din helt egen blogg om du ønsker det. Her er noen tips til hvordan:

Bestem et tema

Før du starter opp din egen blogg er det viktig å tenke ut hva den skal handle om. Skal det være en livsstilsblogg om deg og ditt liv, eller en mer nisjeblogg som omhandler et spesifikt tema. Tenk over hva du er interessert i og god på, og gjerne undersøk hva som allerede finnes.

Bestem domene og design

Når du vet hva bloggen din skal handle om, er det på tide å lage selve nettsiden. Her har du mange alternativer; Du kan velge å starte opp ditt helt eget domene fra bunnen av, eller bli en del av et bloggnettverk. Blogg.no er et kjent norsk bloggnettverk, men du kan også velge å ta i bruk kjente nettsider som WordPress eller Blogspot, som er mer uavhengige. Når du har valgt domene gjelder det å lage et kreativt navn og design som passer temaet ditt.

Skriv og ha det gøy!

Når du har opprettet din egen blogg er det bare å starte og publisere innlegg og bilder, og dele den med venner og kjente på sosiale medier for mer trafikk. Lykke til!