De mest populære bloggene i Norge

Blogger er morsomt lesestoff, og nordmenn er flittige bloggere. Det blogges om nesten alt mellom himmel og jord, derfor er det lett å finne blogger man kan følge. Matblogger er blant de aller mest populære bloggene i Norge. Disse bloggene kan handle om middagsmat, baking eller om matlaging for folk med ulike matallergier.

Hobbyblogger er også populære. Her blogges det mest om de store hobbyene, som strikking, hekling, scrapbooking og sying. Hageblogger og interiørblogger leses også av veldig mange. Nordmenn liker å ha det fint rundt seg, og søker gjerne inspirasjon fra disse bloggene for å forbedre sine egne omgivelser.

Moteblogger er veldig populære blant ungdommer. Det er spesielt mange unge jenter som skriver og leser moteblogger. De såkalte rosabloggene har mange lesere, men det finnes også moteblogger for menn og for voksne moteinteresserte.

Sportsblogger kan handle om alt fra fotballag til golf og fekting. Noen av sportsbloggene skrives av journalister, andre skrives av enkeltpersoner. Både nettaviser og TV-kanaler har sportsblogger som oppdateres når det skjer noe nytt og spennende i sportens verden. Det finnes også mange treningsblogger og folk som blogger om kjendiser, bøker og filmer. TV-serier er et annet populært tema. Og selvsagt blogges det mye om skjønnhet, helse og velvære.