Bra sportssider

Sport er fin trening og god underholdning. Mange spiller sport sammen med venner, enten for treningens skyld eller mer profesjonelt, men det er enda flere som følger sport på TV og i avisene.

NRK tilbyr både sportsnyheter og sportssendinger på nettet. I forbindelse med sommer-OL i 2012, ble for eksempel mange av konkurransene sendt på nett-TV. Dette kommer antakelig også til å skje under andre store begivenheter, ettersom nett-TV er et fint supplement til de vanlige TV-kanalene.

Nettsidene til TV2 har også masse sportsnyheter. De har blant annet rettighetene til Tippeligaen, så dette er stedet for å finne aktuelle artikler om norsk fotball. Men selvsagt skriver TV2 også om andre idretter. De dekker det meste, både sportsbegivenheter de selv sender, og annen sport.

Betsafe tilbyr både odds og sportsveddemål. Man kan til og med satse penger live mens kamper og arrangement foregår. Oddsen på nettsiden kan også være morsom å lese før store begivenheter selv om man ikke ønsker å satse penger. Oddsen gir nemlig en god indikasjon på hvem som er favoritter. Oddsen skal først og fremst gjøre det lettere å satse penger, men det kan jo også være morsomt å vite hvem som er ansett som favoritter før man benker seg foran TV-en.

Mange av startsidene har egne sportssider. Både Startsiden og MSN oppdaterer sine sportsnyheter daglig. Nettavisene oppdateres også daglig. Nettavisen, VG og Dagbladet dekker store og små sportsbegivenheter verden over. En annen god nettside for de sportsinteresserte, er ABC nyheter. Hvis man vil holde seg oppdatert om lokale sportsbegivenheter der man bor, bør man også besøke nettsidene til lokalavisene.

Sport er alltid morsomt, enten man driver med det selv, eller bare liker å se på. Mennesker har drevet med sport lenge, og målet har alltid vært det samme; å konkurrere mot hverandre på fredelig vis, for å avgjøre hvem som er best innen sin gren.