Blogger om skjønnhet

Skjønnhet er noe som det er utrolig mye fokus på og det er mange forskjellige meninger om hva skjønnhet egentlig er. Noen av de som får frem sine meninger og synspunkter om skjønnhet er de som står bak en skjønnhetsblogg.

Bloggen som heter My Awesome Beauty er en blogg som har fokus på skjønnhet. Bloggen dekker flere aspekter som forbindes med skjønnhet, slik som sminke og negler. Man kan se på ulike bilder eller så kan man lese ulike tips og triks som man selv da kan bruke hjemme. En annen blogg som har fokus på skjønnhet er bloggen som heter Makeup & Hair.

Det er tydelig hva bloggeren har mest fokus på, og det er sminke og hår. Blar man gjennom denne bloggen kan man lese mange forskjellige innlegg, som blant annet handler om sminke. Man kan få mange gode sminketips eller lese anmeldelser i forhold til et bestemt produkt. En annen skjønnhetsblogg er Beauty by Rockstar Charlie. På denne bloggen finner man videoer som man kan bruke til å lære seg nye ting, man kan lese flere forskjellige innlegg som handler om sminke eller så kan man lese seg til nye triks på gjør det selv delen av bloggen.