Blogger om poker

Pokerverdenen appellerer til mange, både på grunn av spenningen i selve sporten, men også fordi det er en sport de aller fleste kan delta i selv uten å forlate hjemmets fire vegger. Derfor er det heller ikke så rart at det finnes mange som både blogger og leser om poker ute på verdensveven.

poker

Det finnes ulike typer pokerblogger, alt fra de store stjernenes personlige blogger og kjendiser som blogger om pokerturneringene de deltar i, til blogger som lærer bort tips og teknikker for pokerspillere. I Norge er det en kjempefordel å få tilgang på denne type blogger ettersom poker for penger kun er tillatt å spille på nettet. Det er loven om pengespill som blokkerer for fysiske pokerspill, og dette gjør det også vanskeligere å lære mer om spillet uten å ty til nettet.

Når det kommer til blogger er det flere av de store pokerproffene som skriver om sine erfaringer og opplevelser, og her kan det være mye nyttig å hente for nye spillere. I tillegg får man også innsikt i hvordan det er å delta i de store turneringene, og ikke minst hvor høy spenningen blir i disse situasjonene. Et godt sted å begynne om man ønsker å lese proffblogger er hos Norsk Poker, hvor man kan lese blogger fra flere ulike profiler på ett sted.

Ønsker man litt mer enn bare poker kan man sjekke hos en av de norske kjendisene som spiller poker på fritiden. Det begynner nå å bli ganske mange av dem, blant annet er det flere norske kjendiser som har deltatt i Poker-NM de senere årene. Her finner man musikere, fotballspillere og reality-TV-personligheter, og mange av disse har egne blogger hvor man kan holde seg oppdatert på hvordan de gjør det i turneringer.