Artistblogger

Definisjonen artist kan dekke ganske mange ulike ting, slik som musikk, kunst eller dans. Blant de mange bloggene som man finner på nett er det mange artister som får frem nettopp det de selv driver med som artist. Natasha Wescoat er en kvinne som skriver sin egen blogg og der får hun frem kunsten som hun da lager som kunstartist.

På bloggen hennes kan man bla gjennom en mengde bilder i galleriet, eller så kan man besøke nettbutikken hennes. Man kan også bare bla gjennom de mange innleggene hun har publisert og lese om ulike arrangementer som hun har deltatt i. Kristen Kieffer er en blogger som driver en artistblogg. Kristen Kieffer er en artist innen keramikk og det er også det bloggen hennes har fokus på.

Bloggen blir stadig vekk oppdatert med bilder av de nyeste kreasjonene hennes, i tillegg til at man kan bla seg tilbake og se hva hun tidligere har produsert. Det er også mulig å finne en oversikt over ulike kurs hun holder innen keramikk. Hvis det ikke er aktuelt å melde seg på et kurs, så kan man gå til innkjøp av hennes DVD, som også selges via bloggen.